Veiligheid is de standaard

Onze scootmobielen zijn veilig en doordacht ontworpen. Dat blijft niet bij mooie woorden. Wij kopen materialen in van de hoogste kwaliteit. Samen met onze productontwikkelaars ontwikkelden we onze Safe Driving Solutions (SDS): een pakket met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals meer stabiliteit en beter zicht.

Veilige verlichting voor optimaal zicht
Om uw zichtbaarheid te vergroten zijn de knipperlichten hoog geplaatst en de achterlichten zo gepositioneerd dat ze ook vanaf de zijkant zichtbaar zijn. De richtingaanwijzers zijn veilig bedienbaar zonder het stuur los te hoeven laten en schakelen automatisch uit na een bocht. Daarnaast is de Presto uitgevoerd met een meedraaiende koplamp met led-verlichting. Dit zorgt voor beter zicht in de bochten en voor een grotere zichtbaarheid van uzelf in het verkeer.

De juiste snelheid en wendbaarheid
Vanwege de kleine draaicirkel is de Presto erg wendbaar. Door zijn vier grote wielen met brede luchtbanden rijdt hij niet alleen comfortabel, maar ook uiterst stabiel en veilig over obstakels.

Snelheidscorrectie
De Presto heeft programmeerbare snelheidsstanden met een maximum snelheid tot 15 km/u. De Presto S kan tot maar liefst 17 km/u worden ingesteld. Een bocht te snel of scherp genomen? De snelheidscorrectie corrigeert automatisch de snelheid in bochten.

De extra’s van de Presto S:
De Presto S biedt ten opzichte van de Presto nog wat extra zekerheid onderweg. De knipperlichten van de Presto S zijn voorzien van dagrijverlichting, waardoor u nog beter zichtbaar kunt deelnemen in het verkeer. Daarnaast heeft de scootmobiel rubber impact bumpers rondom.

Vergelijk alle scootmobielen van Life & Mobility:

Ga voor meer informatie naar www.life-mobility.com of bekijk onze brochure.