Over Life & Mobility

Life & Mobility vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk mobiel kan blijven. Dat is de visie die ons beweegt! Daarom werken wij samen met professionals die allemaal datzelfde doel hebben. Want wij realiseren ons: samen kom je verder. Productontwikkelaars die verstand hebben van comfortabel rijden en veiligheid in het verkeer. Maar ook met dealers die snappen wat u nodig heeft en uw vragen begrijpen. En daar zijn we trots op. Net als op onze scootmobielen, allemaal van Nederlandse makelij.

Wij garanderen dat onze scootmobielen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. We werken samen met geselecteerde dealers die net als wij geloven dat een scootmobiel meer is dan een vervoermiddel. Dat het een verrijking van uw leven is. Dat u daardoor samen met familie of vrienden op pad kunt gaan. Dealers die voor u een praktisch aanspreekpunt zijn. Samen met hen helpen we u op weg en dagen we u uit om meer uit het leven te halen. Want samen kom je verder!

“Geniet van elke veilige kilometer”

Chris de Niet, Productmanager

“Als productmanager kruip ik graag in de huid van een scootmobielrijder. Samen met mijn collega’s ontdek ik wat u belangrijk vindt. Dat maakt mijn werk uitdagend, want ieder mens is anders. De een gebruikt een scootmobiel voor af en toe een dagje uit, en de ander doet er de dagelijkse boodschappen mee. Toch heb ik geleerd dat er drie dingen zijn die iedereen belangrijk vindt: veiligheid, comfort en uitstraling. Dus besteden we daar als vanzelfsprekend extra aandacht aan.”

“Samen
komen we
echt
verder”

Erwin Boersma,
Retail manager

“De allerbeste scootmobiel maak je niet alleen. Onze mensen hebben de juiste kennis en ervaring en onze zorgvuldig geselecteerde dealers weten precies wat u nodig heeft. Zij staan net als wij voor u klaar wanneer u een vraag heeft of ondersteuning nodig heeft. Wij leveren niet alleen een product, maar vooral een mobiliteitsoplossing, met de service en ondersteuning die daarbij horen. U kunt op ons rekenen, samen komen we echt verder.”

“Mijn werk maakt het verschil”

Rik Giezenaar,
Medewerker operations

“Wanneer je ouder wordt is mobiel zijn soms niet meer zo vanzelfsprekend. Door het maken van een scootmobiel kan ik het leven van iemand echt fijner maken. Een scootmobiel die helemaal past bij wat iemand nodig heeft. Dat geeft zo’n goed gevoel en is de reden dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Ik monteer een scootmobiel helemaal zelf en stel hem af op de wensen van de scootmobielrijder. Wanneer hij klaar is checkt mijn collega nog een keer of alle functionaliteiten in orde zijn. Als alles klopt, dan gaat hij naar de nieuwe eigenaar.”