Altijd comfortabel rijden

Een mooi design is fijn, maar een goede en comfortabele zithouding is nog veel belangrijker. Daarom hebben wij ergo- en fysiotherapeuten in huis. Mensen die als geen ander weten hoe het lichaam werkt. Zij dachten mee over onze Ergonomic Driving Solutions (EDS): een pakket met ergonomische oplossingen die er voor zorgen dat onze scootmobielen helemaal op uw lichaam zijn af te stellen.

Veelzijdig instelbare stoel
Door de veelzijdig instelbare comfortabele stoel kan een optimale zithouding worden gerealiseerd: zithoogte, zitdiepte, rughoek, armsteunhoogte, breedte en hoek zijn vrij instelbaar.

 

Royale been- en voetruimte
De verrassend royale been- en voetruimte geeft dankzij de ergonomische vormgeving veel vrijheid en draagt daardoor bij aan extra comfort, vooral bij lange ritten.

 

Digitaal display
Het grote en overzichtelijke display heeft duidelijk leesbare pictogrammen en informatie. Het bedieningspaneel is makkelijk met één hand te bedienen. De bedieningsknoppen liggen binnen duimbereik en hebben voelbare herkenningspunten. Hierdoor kunt u alle aandacht bij de weg houden.

 

INDEGO veersysteem
Het unieke en gepatenteerde INDEGO veersysteem levert een belangrijke bijdrage aan een comfortabele rit. Naar iedere hobbel in het wegdek omkijken hoeft niet, grote kans dat u die niet eens merkt. Lees hier meer over het INDEGO veersysteem.

Vergelijk alle scootmobielen:

 

Ga voor meer informatie naar www.life-mobility.com of bekijk de brochure.